Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Καλά χριστούγεννα!


Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς, σε όλες και όλους εσάς  που περνάτε από το < σπιτικό > μου, να περάσετε τις άγιες ημέρες με ηρεμία και οικογενειακή θαλπωρή. Η γέννηση του Χριστού μας να φέρει σε όλους μας και στον καθένα ξεχωριστά ό,τι εύχεται και έχει πραγματικά ανάγκη.



ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ  ΑΓΑΠΗ!



Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τα γούρια του 2015!


 Άργησα λίγο αλλα τα πρόλαβα, έτοιμα και τα γουρια μου για το 2015. Φτιάχτηκαν με πολλή αγάπη και πολλές ευχές να φέρουν στους κατόχους τους ό,τι εύχονται και θέλουν για εκείνους και τις οικογένειές τους. Τα υλικά που χρησιμοποίησα απλά, κορδόνια κορδέλες λουλουδάκια και μεταλλικά στοιχεία. Το βασικό όμως είναι ότι επάνω στο  μεταξωτό ύφασμα που είναι φτιαγμένα έχω εκτυπώσει μορφές αγγέλων που τόσο πολύ αγαπώ. Το έκανα όμως και για κάτι που πιστεύω, ότι όλοι έχουμε έναν φύλακα άγγελο στο πλάι μας.















Και εδώ οι καρτουλες που έφτιαξα για να συνοδεύσουν τα γουράκια.




Να είστε όλες και όλοι καλά, να έχετε ένα όμορφο υπόλοιπο εβδομάδος.





Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Οι Χριστουγεννιάτικες μπάλες μου!


Κάθε χρόνο λέω ότι θα ξεκινήσω τα χριστουγεννιάτικα νωρίς ,νωρίς για να μη τρέχω τελευταίες ημέρες αλλά ακόμα δεν το έχω καταφέρει. Έτσι και φέτος στο παραπεντε κατάφερα να φτιάξω τρεις  διακοσμητικές μπάλες και δυο ξύλινα αστέρια που κρέμονται από μικρές αυτοσχέδιες βάσεις. Στις  μπάλες και τα αστέρια έχω κάνει ντεκουπάζ με  εικόνες  δικής μου εκτύπωσης και από τις δυο πλευρές.Τις βάσεις μου τις έφτιαξε ο καλός μου χρησιμοποιώντας χοντρό σύρμα που στερεώθηκε πάνω σε μεταλλικά καπάκια και καπάκια από μπουκάλια αρωμάτων. Κατόπιν βάφτηκαν με χρυσό σπρέι και περάστηκαν με πατίνα και λούστρο. Με τις μπάλες μου αυτές παίρνω και εγώ μέρος στο χριστουγεννιάτικο πανηγύρι του  stars and icicle.


















Σας  εύχομαι μια όμορφη Κυριακή και μια ομορφότερη και δημιουργική εβδομάδα.






Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ενα αερινο σαλι!


Ένα λεπτό αέρινο σάλι, πλεγμένο με νήμα λασε, σε αναλογίες   45%-Wool   5%-Cashmere 50%-Acrylic σας δείχνω σήμερα. Είναι πλεγμένο με το βελονάκι σε ένα όμορφο σχέδιο που σχηματίζει μικρές βεντάλιες. Είναι μεγάλο και αγκαλιάζει όμορφα του ώμους, το δε χρώμα του γλυκό και ζεστό συνδυάζεται άνετα με πολλά ρούχα.













Πιστεύω την επόμενη φορά να σας δείξω και τα χριστουγεννιάτικα  που ετοιμάζω ,λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά σας μιλάω ειλικρινά δεν κατάλαβα πως περάσανε οι ημέρες  και φθάσαμε ένα βήμα πριν από τις γιορτές. Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα όμορφο υπόλοιπο εβδομάδος.





Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Είστε για ένα μπάνιο?




Ουψ! Με τσακώσατε, τι να κάνω έπρεπε να πάρω το λουτρό μου η κοπέλα!














Μικρή διακοσμητική μπανιέρα που έδινε δώρο το Sephora πριν δυο χρόνια, από διάφανο πλαστικό, ντύθηκε με ρυζόχαρτο που βουτήχτηκε  στο τσάι για να γίνει από λευκό μπεζ. Το σχέδιο είναι δικής μου εκτύπωσης και τα τριαντάφυλλα είναι βικτωριανά στικερς για να αποκτήσει προσωπικότητα και να γίνει πιο ρομαντική.

 Σας εύχομαι καλή εβδομάδα, με πολλές  και όμορφες δημιουργίες.Να είστε όλες καλά.